Verkocht onder voorbehoud

Dr. Albert Schweitzerdreef 367

€ 415.000 k.k.

  • Maassluis
  • portiekflat
  • 122 m²
  • 3 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Een uniek appartement met prachtig vrij zicht over de Nieuwe Waterweg!
Een absoluut pluspunt van deze woning is de buitenruimte. Het balkon is een oase van rust en een heerlijke plek om in de zon te zitten én te genieten van de fijne omgeving. Een ander absoluut pluspunt is de zee aan ruimte. Dit appartement beschikt namelijk over een riante woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, een nette keuken, maar liefst drie slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad. We hadden het net al even over de ligging, maar het appartementencomplex is niet alleen gelegen in de nabijheid van natuur. Ook zijn diverse winkels, sportgelegenheden, het openbaar vervoer en verschillende scholen in directe nabijheid. Kortom waar wacht u nog op? Laat u verrassen door dit fijne appartement aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 367 in Maassluis!

Indeling:

Begane grond:
De brievenbussen en het bellentableau zijn aan de buitenzijde van het appartementencomplex gelegen. Het bellentableau geeft toegang tot de gezamenlijke entreehal. Door middel van de lift en/of de trap is de derde verdieping te betreden. Vanuit de entreehal is tevens de berging in onderbouw te betreden.

Derde verdieping:
De entreehal is voorzien van een grote vaste kast met schuifdeuren en biedt toegang tot de ruime en lichte woonkamer. In de woonkamer ligt een prachtige houten vloer. Doordat de woonkamer verschillende hoeken heeft, zijn er ook diverse zithoeken te creëren. Dit zorgt voor een speelse en ruimtelijke opstelling. Ook zou u bijvoorbeeld nog een plek kunnen inrichten als werkruimte waardoor u tijdens het werken in verbinding kan staan met de medehuisgenoten én kunt genieten van het prachtige uitzicht. Vanuit de woonkamer is er toegang tot zowel het zonnige balkon als de keuken. De landelijke keuken beschikt over een elektrische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine en een koel- en vriescombinatie. De naastgelegen bijkeuken is voorzien van bergruimte, de cv-ketel en aansluitingen voor een wasmachine- en droger. Via de woonkamer komt u in de hal. Door middel van deze hal zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Eén van de slaapkamers is op dit moment ingericht als werkkamer en bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Zo heeft u tijdens het werken zicht op de Nieuwe Waterweg en omgeving. Er is namelijk altijd wat te zien, dagelijks vaart een divers aanbod van vrachtschepen, sleepboten, cruiseschepen en luxe jachten voorbij. Verder is deze slaapkamer voorzien van een grote vaste kast. De andere slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Beide slaapkamers beschikken net als de woonkamer, de hal en de werkkamer over dezelfde houten vloer. Dit zorgt voor een fijn geheel. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafelmeubel, toilet, handdoeken radiator en mechanische ventilatie.

Exterieur:
Het prachtige balkon is gelegen op het westen. Hierdoor kunt u de gehele dag genieten van de zon. Ook een schaduwplek is goed te realiseren met het elektrische zonnescherm. Door de fijne positionering van het appartementencomplex heeft u prachtig vrij zicht op de Nieuwe Waterweg en de groene recreatiestrook. Van dit fantastische uitzicht kunt u dan heerlijk genieten vanaf bijvoorbeeld uw lounge set of eethoek.

Ligging:
Het appartementencomplex is gelegen langs de Nieuwe Waterweg en is omringd door een verzorgd park en recreatieve groenstrook. In de directe omgeving liggen diverse sport- en recreatievoorzieningen (tennis, hockey, voetbal, manege, jeu de boules), winkels en scholen. Het metrostation Steendijkpolder bevindt zich op 500 meter afstand en uitvalswegen zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Voor de deur is vrije parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1980
- Energielabel C
- Verwarming en warm water middels cv-ketel
- Voorzien van dubbel glas in houten kozijnen aan de parkzijde van de woning
- Actieve VvE, bijdrage € 309,47
- Voldoende vrije parkeergelegenheid voor de deur
- Eigen grote berging in onderbouw
- Niet zelfbewoningsclausule van toepassing, deze zal worden opgenomen in de koopakte
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 415.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
portiekflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
122 m²
Inhoud
358 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, lift
Energie
Energielabel
C
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving